2011-11-15 15:51:11• hírek • Szatmar.ro

A Kolozsvár sem okozhat gondot

Lassan utoléri a mezőnyt a VSK női kosárlabdacsapata, legalábbis ami a lejátszott bajnokik számát illeti, szerdán (17.00) ugyanis a 8. fordulóból elmaradt találkozón a Kolozsvárt fogadják a tavalyi ezüstérmesek.

A kincses város csapata elvileg nem okozhat komoly gondot Dan Fleseriu lányainak, mivel az „egyetemisták" eddig hét meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni: 80:60 arányban Nagyváradon és 71:65 arányban hazai pályán a Rapid ellen. A Sepsiszentgyörgy elleni, 91:53 arányú győzelem után tehát elvileg egy újabb sima győzelem áll a VSK előtt és erre számít a klub vezérkara is: „Laza mérkőzés lesz, így, akárcsak a Sepsiszentgyörgy ellen, most is több játéklehetőséget kapnak a fiatalok. Ez a találkozó ugyanakkor egy jó edzés is lesz a vasárnapi meccs tekintetében, mikor a Temesvár ellen már kiélezett összecsapás várható" - vélte Florin Muresan szakosztályelnök.

Monica Ivan és Melissa Washington továbbra is sérült, meggyógyult viszont a hétvégi meccset szintén kihagyó Amra Mehmedic, aki ezúttal már ott lehet a pályán. Mint ahogy ott lesz Andrea Walker is, aki hiába nyújtotta eddigi legjobb teljesítményét a Sepsiszentgyörgy ellen, ezzel nem lágyította meg főnökei szívét. „Neki nem a Szentgyörgy ellen kell bizonyítania, hanem a sokkal erősebb ellenfelek ellen", mondta Fógel László klubelnök, ami egyben azt is jelenti, hogy továbbra is érvényben marad az amerikai 50%-os fizetésmegvonása.

Győzelme esetén a VSK a bajnoki tabellán feljönne a hetedik helyre és ebből a pozícióból várhatná a Temesvár elleni, vasárnapi hazai (16.00 órai) folytatást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: